TAK CUKUP BUDGET? TP BERMINAT

Anda berminat untuk memiliki perlindungan tapi anda tiada budget yang banyak. Ada jawapan untuk anda. Kami menyediakan perlindungan dengan bayaran tahunan yang rendah tetapi perlindungan yang tinggi.

Contohnya, Perlindungan sehingga RM250,000 untuk anda, pasangan & anak2 (tidak terhad bilangan) dgn hy byr RM750 setahun.

Apa2 jadi pada anda, dapat RM250,000, Pasangan RM250,000 dan setiap seorang anak akan dilindungi 20% dr nilai anda iaitu RM50,000. Yang buat ia lagi best, katakan anda ambil pada bulan MEI 09, anda renew MEI 2010, perlindungan anda akan dinaikkan 5%, maknanya, tahun kedua, anda dilindungi RM262,500. Jika anda renew lg tahun 2011, ia akan meningkat lagi 5%, menjadikan ianya RM275,625. Begitulah seterusnya. Dasyatkan..

Anda juga boleh ambil untuk diri sendiri sahaja. Lagilah murah.. kalau perlindungan seperti contoh di atas, untuk diri sendiri, hanya RM340/tahun. Kalau nak amik utk anda dan suami RM590/tahun sahaja. Kalau anda ibu tunggal atau bapa tunggal.. anda juga boleh amik untuk anda dan anak2. Hanya RM490/tahun.

Anak2 terhad kpd yg berumur 18 tahun ke bwh shj. Anak angkat.. anak tiri.. anak susuan.. semuanya dilindungi…

Yang bestnya juga.. sesiapa yang dah mempunyai penyakit anda boleh memiliki polisi ini tanpa sebarang medical check up.

Anda boleh pilih berapa perlindungan yang anda mahukan.. lagi sikit perlindungan, lagi murah le harganya. Dari serendah RM100,000 hinggalah RM1,000,000.

Kami tidak macam yg lain.. kalau anda penunggang motorsikal, tiada tambahan bayaran.. sama sahaja dgn yg naik toyota alphard. hehe.. dan kami lindungi anda walaupun risiko menaiki motosikal itu tinggi.

Ini adalah perlindungan untuk sebarang kemalangan yo… seperti terhempas kapal terbang, hilang lebih setahun, lemas, jatuh bangunan, kemalangan motor, kemalangan kereta.

Bukan sahaja melibatkan kematian, kalau cedera biasa sahaja akibat sebarang kemalangan, anda boleh claim semua bil hospital anda. Yang bestnya.. kami bagi bonus.. rawatan anda akibat DENGGI & MALARIA juga kami tanggung yee…

Halal? Ini adalah produk Takaful PRUBSN. So pastinya.. HALAL dan memenuhi hukum Syarak. Itulah TAKAFUL PELINDUNG!!

6 responses to this post.

  1. Posted by MRJ on 12/06/2009 at 3:21 PM

    aku nak tahu lebih lanjut pasal insurance ni.so, monthly brape nak kena bayau ni?email kat aku info sket..tq

    Reply

  2. Posted by KFZ on 18/11/2009 at 10:53 AM

    saya pun berminat nak tahu pasal produk ni.

    boleh email info sikit

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: