Tumpang jab ye!!

Sorry k.. Posting yni i tmpang jab sebab i punya blog lagi satu belum kemaskini. Kalau korang nk tau pasal PRUBSN punya produk, u all boleh klik kat menu sebelah kanan u all.

Kat posting ni i nk perkenalkan satu produk yg sangat hebat utk mereka yang memang minat nk buat saving. Untuk mereka yg dah ada plan peribatan.

Ini adalah produk dari PRUDENTIAL ASSURANCE.. bukan dari PRUDENTIAL BSN Takaful. Just nak share je.. Tumpang jab.. nanti i alihkan…

retire1
retire2
retire3

so those yang berminat nk dapatkan plan ini, boleh hubungi mie utk maklumat lanjut. Yang ni macam goreng pisang panas… kakitangan swasta sangat penting dapatkan perlindungan ini atau simpanan ini sebab u all tak de pencen n x de gaji lepas u all pencen. So ini adalah plan terbaik utk anda!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: